DÂMBOVIȚA: O CASĂ MISTUITĂ DE FLĂCĂRI, O COMUNITATE UNITĂ ÎN JURUL SUFERINȚEI

292

Arhiepiscopia Târgoviștei se implică din ce în ce mai mult în problemele comunității, dovedind încă o dată că Biserica și credința în Dumnezeu sunt mereu aproape de semenii aflați în nevoi sau în situații dificile de viață, dar și faptul că o comuniune în numele Mântuitorului are mereu sorți de izbândă și cele mai negre necazuri se ”îndulcesc” sau dispar.

Un nou exemplu a fost oferit săptămâna trecută, când – cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon și cu sprijinul Centrului Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei – parohiile Telești, Ludești, Scheiu I și Scheiu II au oferit materiale de construcție unei familii din satul Telești, comuna Ludești, a cărei casă a fost mistuită de flăcări. Valoarea ajutorului a fost de 7.500 lei, o sumă importantă pe care familia greu încercată nu ar fi avut de unde să o ia.

Expresie a solidarității și iubirii creștine, această acțiune filantropică este în continuare un îndemn pentru oameni și instituții ce doresc să-și manifeste generozitatea față de această familie aflată în nevoie, orice sumă adăugată celei de mai sus fiind mai mult decât binevenită. (foto: Arhiepiscopia Târgoviștei)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.