TÂRGOVIȘTE: DEBUT DE PRIMĂVARĂ CU PREMIERĂ LA TEATRUL TONY BULANDRA

152

Pregătiri de Mărțișor și de primăvară la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște. Anotimpul florilor debutează cu o premieră ce va avea loc vineri, 3 martie 2017, de la orele 19:00, în Sala Mare.

Sunteți invitați și așteptați să urmăriți piesa ”Pasărea de Foc”, un spectacol de Irina Niculescu, scenografia fiind semnată de John Lewandowski (dacă vă amintiți, cei doi au format o echipă de zile mari și la spectacolul ”Romeo și Julieta”).

De data asta, la Teatrul Tony Bulandra, cei doi artiști desăvârșiți, cu o experiență vastă în teatru, fie el național sau internațional, Irina Niculescu și John Lewandowski au lucrat cu minuțiozitate la o producție care se anunță la fel de palpitantă și de puternică asemenea unui film 3D. Colajul de umbre și muzică simfonică îmbracă povestea în mister, totul fiind atât de viu, de parcă umbrele ar fi gata oricând să iasă din spatele paravanului și să năvălească în sală.

Spectacolul de teatru de umbre corporale și de păpuși este creat pe muzica lui Igor Stravinsky și reprezintă o adaptare liberă a poveștii „Pasărea de foc și Kașcei, magicianul cel rău”. Un spectacol original în care lumina și întunericul se întâlnesc pe ecranul de pânză pentru a da naștere unei lumi fascinante și efemere, la alcătuirea căreia contribuie actorii: Sebastian Bălășoiu, actor al teatrului încă de la înființare, Monalisa Toncu și Ana Maria Cucută – actrițe colaboratoare ale Teatrului Tony Bulandra și Ana Maria Crăciun-Lambru, aflată la prima colaborare cu teatrul din Târgoviște. (sursa: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște; foto: Oficial Media, Teatrul Tony Bulandra Târgoviște)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.