PROGNOZA METEO ÎN DÂMBOVIȚA: PRIMĂVARĂ… PÂNĂ PE 8 MARTIE

519

Temperaturi de primăvară chiar de la 1 martie! Prognoza meteo indică valori până la 18 grade Celsius mai ales în zonele sudice și sud-estice în următoarele două săptămâni, cu precipitații mai prezente în regiunile montane pe 1 martie și după 6 martie.

În zona județului Dâmbovița, până pe 8 martie 2017, vremea va fi deosebit de caldă, cu o medie a temperaturilor maxime cuprinsă între 13 și 17 grade. După această dată, și până pe 12 martie, vremea se va răci, iar media maximelor va oscila între 10 și 12 grade. Temperaturile minime vor fi în creștere până în dimineața de 2 martie, când se vor atinge, în medie, 4 grade. În 3 și 4 martie minimele termice vor fi apropiate de pragul de îngheț, apoi vor crește până în 8 martie, când vor ajunge, din nou, la 4 grade, iar până spre 12 martie vor scădea spre un grad Celsius. Va ploua temporar în noaptea de 1 spre 2 martie și după data de 6 martie 2017.

La munte, temperaturile vor avea valori mai ridicate decât în mod normal la această dată, în special în jurul datei de 5 martie, în care media valorilor termice maxime va fi de 6 – 8 grade, iar a celor minime de 0 – 1 grad. Mai rece va fi, însă, în data de 2 martie și după 7 martie, când media maximelor va fi de 2 grade, iar a minimelor între -5 și -4 grade Celsius. Temporar, vor fi precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare, pe arii mai extinse în jurul datei de 1 martie, când se pot înregistra și cantități mai importante de apă, dar și după data de 6 martie. (sursa: Agerpres; foto: TopU)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.