8 MARTIE, TÂRGOVIȘTE: CONCERT SURPRIZĂ LA TEATRUL TONY BULANDRA

298

Pe 8 martie, Teatrul Tony Bulandra de la Târgoviște celebrează femeia. Și cum decât cu un spectacol sensibil, dăruit doamnelor și domnișoarelor care aleg ca în seara de 8 martie să se simtă răsfățate și iubite.

Intitulat ”De dragul tău”, concertul live este o dedicație specială care va încânta cu siguranță orice doamnă, domnișoară și nu numai…

”Pentru noi, orice fată este … o super fată, orice doamnă este … o super doamnă! Sunetul tumultuos, dar totodată liniștitor, al valurilor mării și freamătul verzilor păduri le veți auzi în acordurile curate ale pieselor folk ce vor fi cântate de 8 martie pe scena Teatrului Tony Bulandra”, așa este anunțat evenimentul pe pagina de facebook special create pentru acesta.

Artiștii Mircea Vintilă, Dinu Olărașu, Adrian Bezna și trupa OCRU (Adrian Margineanu și Dorin Pitariu) vor îmbina poezia cu melodicitatea, obținând ”un buchet alcătuit din cele mai frumoase sentimente, buchet muzical pe care îl vor dărui, cu toată dragostea, tuturor doamnelor și domnișoarelor. În ceea ce îi privește pe domni, concertul va fi o reală sursă de inspirație pentru viitoare declarații de dragoste pe care le vor face. Vă așteptăm la teatru cu gând senin și armonios!”, sunt promisiunea și îndemnul teatrului-gazdă de la Târgoviște.

Și dacă e ”De dragul tău”, concertul este un cadou cu acces liber, pe bază de invitație, pentru toate doamnele și domnișoarele. Acesul domnilor se face pe bază de bilet, în valoare de 25 lei sau 15 lei redus (pentru elevi, studenți sau pensionari). Invitațiile, sau biletele de intrare le puteți procura de la Agenția de Bilete a Teatrului Tony Bulandra. Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046; WhatsApp: 0799.759.012; E-mail: rezervari@tonybulandra.ro; Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43. Program de lucru: L – D: 09.00 -19.00. (sursa și foto: pagina de facebook ”De dragul tău”)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.