TÂRGOVIȘTE: VEDEȚI UNDE SE ASFALTEAZĂ

184

În cartierul Sagricom, de la marginea de sud a Târgoviștei, cunoscut și sub denumirea de cartierul ANL-urilor sau cartierul tinerilor, au început primele lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere.

Este vorba despre zona de case, iar lucrările sunt absolut necesare mai ales că se va relua construcția de locuințe prin Agenția Națională de Locuințe. Primarul de la Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a precizat pe pagina personală de facebook: „Legat de același aspect, în ședința de consiliu local, s-au reaprobat indicatorii tehnico-economici pentru obiectivul de investiții care vizează finalizarea celor 146 de locuințe aflate acum în diferite stadii de execuție în cartierul Sagricom (cu siguranță ați observat blocurile neterminate, ca niște ”stafii” ale trecutului – n. red.), valoarea totală a lucrărilor fiind de 29.649.734, 74 lei”.

Și pentru că tot suntem la capitolul reabilitări și reparații de infrastructură, profitând de vremea în ușoară încălzire, au demarat lucrări importante pe zona de intreținere a drumurilor, deterioritate după anotimpul rece. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, sunt vizate în prima etapă Șoseaua Găești, strada Gimnaziului și Calea Ialomiței, urmând ca toate zonele cu probleme din municipiul Târgoviște să intre, treptat, în aceste reparații.

„În afara acestor reparații, în cursul lunii martie, vor începe lucrările de reabilitare completă a 9 km de drumuri de interes local, din care amintim strazile Justiției, Iazului, Morilor, Horea, Cloșca, Crișan, Berzei, Gheorghe Petrașcu, Colonel Băltărețu, Maior Ion Alexandrescu, Constantin Brâncoveanu (artera paralelă), Gimnaziului, Soseaua Găești (parțial), dar și prima etapă a modernizării drumurilor din Priseaca”, a anunțat edilul de la Târgoviște.

Cu mențiunea că târgoviștenii înțeleg cu siguranță că nu se poate totul deodată, amintim că mai sunt multe artere și cartiere în care este nevoie de astfel de investiții și intervenții. (sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.