TÂRGOVIȘTE: 10 ȘI 11 MARTIE, ”PEATRA DIN CASĂ” LA TEATRUL TONY BULANDRA

151

O nouă premieră pregătită de Teatrul Tony Bulandra, de data asta după un text spumos scris de Vasile Alecsandri.

Subiectul: O mamă de vârstă mijocie, văduvă, caută să-şi mărite fata cât mai repede, pentru ca ea însăşi să se poată mărita cu doctorul. Deci subiectul este despre măritiş, peţit, ceartă de la avere, dar totul se încheie cu bine, nu vă dezvăluim finalul, ci vă lăsăm să îl savurați în compania actorilor care vor da viață personajelor lui Alecsandri pe scena de la Târgoviște: Antonia Ionescu, Delia Lazăr, Alexandru Năstase, Radu Câmpean, Mircea Silaghi, Răzvan Teodorescu, Maria Nicola.

Iar Teatrul Tony Bulandra promite că spectacolul semnat Corneliu Jipa (cunoscut drept Puiu Jipa) vă va oferi toată gama de întâmplări neprevăzute (vă place pleonasmul?). „Peatra din casă” este o pastilă teatrală, care te vindecă de orice boală, un vodevil cu „cânticele” și comice și moderne. Veţi fi uimiţi de ce pot actorii să facă folosindu-se doar de imaginaţia… dumneavoastră!

Așadar, ”Peatra din casă” – avanpremieră și premieră la Teatrul Tony Bulandra pe 10 martie, de la ora 19 și, respectiv, 11 martie, de la ora 19, în Sala Studio. (foto: Teatrul Tony Bulandra)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.