LORELAI DIN TÂRGOVIȘTE, LA ”ROMÂNII AU TALENT”: O POVESTE DESPRE MIRACOLE, HAR, AMBIȚIE

578

Lorelai Moșneguțu, fetița din Târgoviște abandonată de părinți la naștere, după ce s-a născut fără mâini, a dat din nou o lecție de curaj, consecvență, talent și ambiție. De data asta, la emisiunea ”Românii au talent”, difuzată la Pro Tv vineri seară (10 martie 2017).

La 14 ani, frumoasă, talentată și deosebit de ambițioasă, Lorelai a lăsat o țară întreagă în lacrimi, demonstrând încă o dată că miracolele sunt în noi înșine. Modestă ca de obicei, Lorelai a ținut din nou să mulțumească ”mamei Vio”, femeia minunată care a luat-o în plasament și i-a devenit mamă adevărată.

Lorelai, fetița fără mâini, a cântat la pian cu degetele de la picioare, iar cu glasul de privighetoare a cucerit publicul din sală și de acasă, interpretând piesa „A million stars”.

A izbucnit chiar și ea în lacrimi când Mihaela Rădulescu i-a acordat cel de-al treilea golden buzz al sezonului, vedeta motivând că a asistat la ”cel mai emoționant moment prezentat vreodată în competiție”. Un număr care i-a făcut pe toti să lăcrimeze și să se plece cu respect în fața târgoviștencei noastre.

Probabil puțini știu că Lorelai pictează și caligrafiază foarte frumos, tot cu degețelele de la picioare, și, de asemenea, puțini știu că a scris și scrie poezie și proză de o sensibilitate și maturitate extraordinare. Felicitări, Lorelai și succes în etapa următoare: semifinala! (foto: Business Magazin)

AICI puteți urmări prestația de excepție a celei ce a fost supranumită ”fetița cu mâini de aur”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.