SALVAȚI COPIII: SĂ DĂM O MÂNĂ DE AJUTOR LA DOTAREA MATERNITĂȚILOR

127

Anual, în România se nasc 20.000 de copii prematuri. La fiecare 5 ore, din păcate, moare un copil cu vârsta mai mică de un an. Acești copii pot fi salvați doar cu aparatură medicală modernă.

Organizația Salvații Copii face un apel pentru redirecționarea a 2% din impozitul pe venit pentru dotarea maternităților cu echipamente.

Atunci când un medic are în față o naștere prematură, provocările sunt imense, iar la capătul lor este vorba despre o viață salvată: ”La orice naștere poți avea surprize neplăcute, dar la nașterea prematură acestea sunt frecvente. Chiar și după atâția ani de experiență am emoții. Pentru reanimarea și stabilizarea prematurilor trebuie să fim o echipă, să fim prompți, rapizi și eficienți în așa numitele “golden hours” după naștere. Nu aș spune frică, dar de fiecare dată trăirile sunt intense”, spune doctorul Georgeta Sărdescu de la Maternitatea Sfântul Pantelimon, pentru care aparatura medicală perfomantă și la îndemână este esențială în lupta pentru viață.

Anual sunt peste 20.000 de copii care se nasc înainte de termen și au nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi. Tocmai de aceea Organizația Salvați Copiii ne cere implicare și redirecționarea a 2% din impozitul pe venit pentru dotarea maternităților cu echipamente medicale!

Puteți descărca formularul la www.salvaticopiii.ro/doilasuta

(sursa și foto: Salvați Copiii România)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.