TÂRGOVIȘTE: ȘCOALA ALTFEL LA CENTRUL JUDEȚEAN DE CULTURĂ

306

Și Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa, prin Departamentul Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale, va desfășura, în săptămâna 22-26 mai 2017, Proiectul cultural educaţional „Să știi mai multe, să fii mai bun.

Activităţile se adresează tuturor categoriilor de elevi, începând cu preşcolarii şi terminând cu liceenii şi au în vedere încurajarea şi dezvoltarea capacităţilor artistice ale acestora, descoperirea aptitudinilor individuale, a talentelor muzicale, oferind, în egală măsură şi cadrelor didactice posibilitatea de a învăţa în acelaşi timp cu cei mici.

Înscrierile se fac la numarul de telefon 0737572449 până în săptămâna 15-19 mai, inclusiv, în limita numărului de locuri disponibile.

Iată ce propune Centrul Județean de Cultură: ateliere de meșteșuguri (de olărit, icoane pe sticlă, elemente vegetale, încondeiat ouă, ”micul artizan”, de trăistuțe și de pănuș) – Compartimentul conservarea și promovarea culturii tradiționale; cursuri de pictură ”Linii și culoare”, de modă și stil, „Să cântăm la pian”, Canto – Muzică ușoară (Compartimentul Școlii Populare de Artă); karaoke și muzică populară cu Orchestra ”Chindia”.

Taxa de participare este de 10 lei/copil, iar activitățile se desfășoară în aer liber, pe esplanada din fața Centrului Județean de Cultură Dâmbovița. Atelierele la care se pot înscrie elevii se vor desfășura zilnic, de luni până vineri, intre orele 9.00-12.00.

DâmbovițaRealityNews a prezentat AICI și propunerile Complexului Național Muzeal Curtea Domnească. (sursa și foto: pagina de facebook Centrul Județean de Cultură Dâmbovița)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.