TÂRGOVIȘTE: PESTE O MIE DE TINERI VOR PARTICIPA LA MARȘUL PENTRU VIAȚĂ

241

Desfășurat anul acesta sub tema ”Ajută Mama și Copilul! Ei depind de tine!”, sâmbătă, 25 martie 2017, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, la Târgoviște, Asociația Studenți pentru Viață, Asociația Pro Vita Târgoviște și Asociația Studenților Creștin-Ortodocși din România – filiala Dâmbovița, împreună cu Arhiepiscopia Târgoviștei, vor organiza Marșul pentru viață

Și-au anunțat participarea peste o mie de tineri, elevi din Târgoviște, studenți ai Universității Valahia din Târgoviște, membri ai comitetelor de tineret parohial de la parohii din cele cinci protoierii ale Arhiepiscopiei noastre. Marșul va începe la ora 15,00, pe platoul din fața Prefecturii (Piața Tricolorului) și va cuprinde centrul orașului, finalizându-se în Catedrala Mitropolitană cu un moment de rugăciune.

Arhiepiscopia Târgoviștei lansează îndemnul către dâmbovițeni de a participa în număr cât mai mare la Marșul pentru viață, pentru a oferi astfel o mărturie vie despre importanța și sensul creștin al vieții umane, despre efectele dezastruoase ale avortului asupra familiei și societății și despre necesitatea sprijinirii femeilor care urmează să nască pe copilul binecuvântat de Dumnezeu. Marșul pentru viață va avea loc anul acesta cu ocazia sărbătorii Bunei Vestiri în peste 285 de localități din România și Republica Moldova.

Despre această amplă acțiune, DâmbovițaRealityNews a mai scris AICI. (sursa și foto: Arhiepiscopia Târgoviștei)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.