TÂRGOVIȘTE: SĂPTĂMÂNA VIZITELOR DE EXCEPȚIE

413

Personalități, în vizită la Târgoviște! În data de 22 martie 2017, primarul Daniel Cristian Stan a fost gazdă oficială pentru Excelența Sa dr. Mile Vasic, ambasadorul Bosniei și Herțegovinei în România. ”La întâlnirea la care a participat și domnul Gelu Rusescu, președinte al Camerei de Comerț și Industrie Dâmbovița, au fost abordate subiecte care au ținut de zona unei colaborări economice, dar și de posibilitatea înfrățirii dintre municipiul Târgoviște și orașe din Bosnia și Herțegovina. în contextul în care oaspetele nostru s-a arătat foarte interesat de investițiile pe fonduri europene și ținând cont de statutul Bosniei și Herțegovinei de țară aspirantă la integrarea în Uniunea Europeană, agenda întâlnirii a inclus și o vizită la Complexul Turistic de Natație Târgoviște, unde Excelenșa Sa a fost încântat de condițiile oferite”, a scris edilul de la Târgoviște, Daniel Cristian Stan, pe pagina personală de facebook.

Vizita Excelenței Sale dr. Mile Vasic vine la două zile după ce, pe 20 martie 2017, Alteța sa Regală Principesa Maria a României a vizitat municipiul, fiind primită oficial de conducerea administrativă.

”Alteța Sa Regală a subliniat importanța patrimoniului cultural și istoric deosebit al municipiului Târgoviște și al jdețului Dâmbovița, incluzând în programul vizitei și Complexul Muzeal Curtea Domnească, Muzeul de Istorie și Mănăstirea Dealu”, a precizat la acel moment, pe pagina personală de facebook, primarul Daniel Cristian Stan.

La eveniment au fost prezenți: Alexandru Oprea, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, subprefectul Ciprian Pasailă, Ivan Vasile Ivanoff, secretarul județului Dâmbovița, Cosmin Bozieru, viceprimar al municipiului Târgoviște. (sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.