TÂRGOVIȘTE: BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ ȘI PRELUNGIRE SELECȚIE PENTRU SPANIA

187

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa anunță pentru data de 7 aprilie 2017 organizarea Bursei Generale a Locurilor de Muncă, ce va avea loc la Târgovişte – Clubul Studenţilor, str. Tineretului nr. 1, începând cu ora 10.00. Evenimentul se adresează atât șomerilor, cât și personalor aflate în căutarea unui alt loc de muncă și este organizat în colaborare cu Consiliul Județean Dâmbovița.

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă anunță și prin Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa – compartimentul Eures, prelungirea valabilităţii ofertei de lucru în vederea acoperirii a 200 de locuri de muncă sezonieră pentru ambalat fructe şi verdeţuri în regiunea Lerida, din Spania.

Data se prelungește până la 31 martie 2017.

Amintim dâmbovițenilor interesați să lucreze peste granițe că sunt solicitate persoane apte pentru muncă, cu/fără experiență la ambalat fructe și verdețuri, cunoștințe de limbă română și/sau spaniolă.

Durata contractului de munca este de 4 luni, data începerii contractului este 1 iunie 2017.

Timpul de lucru este de 8 ore pe zi, în 2 schimburi: 600 – 1400 și 1500 – 2300, iar salariul oferit este cuprins între 900 – 1200 euro/lună.

Cazarea este oferită de angajator contra unei sume de 5 euro/zi (se plătesc doar zilele lucrătoare). Transportul și masa nu sunt incluse.

Persoanele interesate vor depune un dosar cu următoarele documente:

copie CI,

adeverință medicală „apt pentru muncă”,

copie act studii,

CV

la compartimentul EURES (consilier EURES Valentina Soare) din cadrul AJOFM Dâmboviţa, strada T. Vladimirescu, nr. 1A, et. III, camera 309, tel 0732.100.377 până în data de 14 martie 2017.

Locația și data selecției vor fi comunicate la o dată ulterioară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.