TÂRGOVIȘTE: GATA CU ZONELE VERZI… OFILITE!

178

Primarul de la Târgoviște, Daniel Cristian Stan, nu are timp de week-end! Domnia sa a inspectat câteva dintre cartierele municipiului chiar în dimineața de duminică, 26 martie 2017, fiind însoțit de viceprimarul Cosmin Bozieru și persoane din staff-ul primăriei.

Edilul de la Târgoviște a luat la pas întregul perimetru din zona Sălii Polivalente, Microraionul VI, unde au început lucrări de amenajare a spațiului verde. Aici, potrivit informațiilor postate de primarul Stan și pe pagina de facebook, zona se va schimba radical în următoarea perioadă. ”Va fi instalat un sistem de irigație automatizat în părculețul din zona sensului giratoriu de la Sala Polivalentă și va fi repusă în funcțiune cascada de la locul de joacă situat în spatele blocurilor C. În același timp, vor continua în ritm susținut activitățile a amenajare a spațiilor verzi, indiferent că discutăm de marile bulevarde sau de cartiere”, a promis edilul în mediul online, explicând în secțiunea de comentarii că, tot în această săptămână, vor începe lucrări și în sensul giratoriu din Micro VI, mai ales că aici sunt la vedere tablourile electrice montate.

Întrebat de diverși târgovișteni despre situația locurilor de joacă din același cartier, sărac aproape complet în astfel de spații, primarul Daniel Cristian Stan a declarat că până în toamnă situația se va schimba, cerând petiționarilor puțină răbdare.

De asemenea, edilul a explicat că, în ceea ce privește amenajarea unui parc pentru copii în Aleea Trandafirilor, parc așteptat de mulți ani de micuții de aici, iar în egală măsură și de părinții și bunicii lor, ”din păcate, procedurile de achiziție publică durează foarte mult. În această toamnă cel târziu, va fi amenajat locul de joacă respectiv”, a răspuns primarul unei mămici interesate de subiect.

Rămânând în zona parcurilor și a zonelor de agrement și promenadă ale Târgoviștei, amintim că primarul Daniel Cristian Stan a dat asigurări săptămâna trecută (în data de 23 martie 2017), că lucrările la Piața „Mihai Viteazul” continuă în ritm susținut, iar ”la sfârșitul lunii viitoare (aprilie – n. red.), târgoviștenii se vor putea bucura de o piață publică nouă, cu mobilier urban modern, cu sistem de iluminat public de calitate, dar și cu spațiul verde din zonă complet refăcut”. (sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.