TÂRGOVIȘTE: PRISEACA, MAI APROAPE DE CIVILIZAȚIE

261

În ultima zi a lunii martie 2017, după zeci de ani de așteptări și promisiuni neonorate, în sfârșit, au început lucrările de asfaltare în cartierul Priseaca, locul unde contribuabilii s-au plâns ani în șir că plătesc taxe de lux pentru mahalale.

Administrația condusă de Daniel Cristian Stan s-a ținut de cuvânt și, așa cum a promis în campania electorală din 2016, a întocmit proiectele, care au trecut prin fazele legale aferente, și, într-un final, locuitorilor din Priseaca le-a fost dat să vadă și utilajele la lucru.

”Lucrările vizează, în prima etapă, străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței, iar în cea de-a doua etapă, lucrările vor viza străzile Soarelui (dreapta și de la intersecția cu Prisecii), restul rămas de executat din străzile Dămboviței și Prisecii și străzile Înfrățirii, Stupilor, Teilor, Oilor. Tot în Priseaca avem un proiect de extindere și realizare rețea de distribuție apă și rețea de canalizare pe străzile Teilor, Prisecii, Plantelor, Pădurii și Crângului”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe pagina personală de facebook. Reacțiile târgoviștenilor au fost pe măsură, de la cei care îl felicită pe edil și echipa administrativă pentru că s-au ținut de cuvânt, până la cei mai sceptici, care speră ca lucrările să fie de calitate și să reziste. (sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.