DÂMBOVIȚA: MOBILIZARE… PASCALĂ LA POLIȚIE

115

În perioada 15 – 17 aprilie 2017, aproape 200 de poliţişti dâmbovițeni vor acţiona, zilnic, pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona lăcaşurilor de cult sau de desfăşurare a manifestărilor publice.

În fiecare zi, peste 90 de patrule de siguranţă publică, dintre care 5 pedestre şi 90 auto, vor fi la datorie pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale. De asemenea, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Dâmbovița, se vor institui dispozitive mixte de ordine și siguranță publică, în zona bisericilor.

Pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea producerii unor evenimente grave, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pe drumurile publice, în zona lăcaşurilor de cult, pe principalele artere din zonele turistice şi pe traseele de acces către aceste zone. Pentru prevenirea evenimentelor rutiere negative, pe lângă prezența activă în trafic, polițiștii vor folosi și aparatele radar.

De asemenea, pe zona de competență, poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători,  precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

În caz de nevoie sau dacă aţi asistat ori aveţi cunoştinţă despre comiterea vreunei fapte antisociale, poliția vă sfătuiește să apelați cu încredere la cel mai apropiat poliţist ori sunaţi la 112 – Apelul Unic de Urgenţă! (sursa: Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.