TÂRGOVIȘTE: 13 LOCURI DE JOACĂ, AMENAJATE ANUL ACESTA

396

Cerut cu insistență de mămici și bunici, locul de joacă de lângă Piața Select, microraionul VI, prinde contur. În data de 13 aprilie 2017, Primăria Târgoviște a început montarea echipamentelor de fitness, iar în câteva zile târgoviștenii vor avea la dispoziție un nou loc de joacă, sigur și modern.

”Imediat după Sărbătorile Pascale, vor începe lucrările și la locul de joacă de pe strada Vlad Țepeș, microraionul nr. XI. Proiectul, care va fi implementat în cursul acestui an, mai cuprinde amenajarea celor 5 locuri de joacă din microraionul nr. VI, a celor 3 locuri de joacă din microraioanele nr. XI și nr. XII, a locului de joacă din microraionul nr. III, a locului de joacă din cartierul CFR, a locului de joacă din Aleea Trandafirilor, precum și a locului de joacă din spatele blocului H2, Calea București”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan pe pagina personală de facebook.

Așadar, este vorba în total despre 13 locuri de joacă din Târgoviște, care vor fi în curând de nerecunoscut. Totul, cu bani de la bugetul local, așa cum a declarat primarul Daniel Cristian Stan pentru presa locală. (sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.