VESTE BUNĂ PENTRU DÂMBOVIȚA: 13 APRILIE, ZI CU NOROC

236

Ziua de 13 aprilie 2017 nu a fost cu ghinion, ci cu noroc pentru dâmbovițeni. Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Alexandru Oprea, a semnat autorizația privind executarea lucrărilor de construire a noii unități de producție de la Ulmi, aparținând SC ARCTIC SA. În prima etapă, proiectul vizează atât unitatea în sine, cât și un depozit de produse finite, laboratoare, birouri, cantină, platforme acoperite, parcări pentru autoturisme și mașini de mare tonaj, cabină pentru poartă, clădiri conexe, alei carosabile și pietonale, amenajări peisagere și sistematizare verticală, împrejmuire, branșamente pentru utilități și organizare de șantier.

Potrivit Consiliului Județean Dâmbovița, lucrările, în valoare totală de 82.867.970 lei, urmează a fi executate în termen de 24 luni de la data emiterii autorizației. Prin realizarea acestei investiții, SC ARCTIC SA va deveni unul dintre cei mari producători din Europa în domeniul producției de mașini de spălat, iar impactul va fi resimțit la nivel economic și social, în Dâmbovița urmând a fi create numeroase locuri de muncă.

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, domnul Alexandru Oprea, a ținut să amintească acest moment și pe pagina personală de facebook, unde a scris: ”Am semnat autorizația privind executarea lucrărilor de construire a noii unități de producție ARCTIC de la Ulmi. În această primă etapă, lucrările urmează a fi executate în termen de 24 de luni de la data emiterii prezentei autorizații. Realizarea acestei investiții presupune crearea de noi locuri de muncă în județul nostru.”

Totodată, și fostul președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, astăzi senator, domnul Adrian Țuțuianu, a scris pe contul personal de facebook: ”Este oficial: ARCTIC începe construcția noii unități de producție de lângă Târgoviște, de la Ulmi. A fost semnată autorizația pentru executarea lucrărilor. Suntem cu toții – reprezentanți ai companiei, guvern, parlamentari ai județului și autorități locale – parteneri ai proiectului de dezvoltare pe care Arctic îl urmărește. Fabrica nouă va transforma România într-un hub de producție pentru toată Europa. În același timp, se vor dezvolta lângă noua unitate entități de profil în domeniul producerii de componente pentru produse de uz caznic. Împreună, vor declanșa, probabil, cea mai importantă mișcare de dezvoltare la nivelul județului Dâmbovița, pe toate direcțiile (economică, socială, de infrastructură, educațională).” (sursa și foto: cjd.ro, pagina de facebook Alexandru Oprea)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.