COMPETIȚIA INTERNAȚIONALĂ DE SUPRAVIEȚUIRE 2017: A ÎNCEPUT FORMAREA ECHIPELOR

776

Inedit! În perioada 14-16 iulie 2017, competiție… fierbinte, ce va avea loc pe raza comunelor Crivăț (județul Călărași) și Hotarele (județul Giurgiu).

La ediția a treia a Competiției Internaționale de Supraviețuire, s-au înscris deja în jur de 34 de echipe curajoase, dintre care amintim: Tango Lima (formată din târgovișteanul Cristian Bobeică și Andrei Moldoveanu), Sunshine (Oana și David), One (Florin și Ionuț), Superboys (Ovidiu și Florin), Super MA-MI (Maria și Mihaela), Talibanii (Marius și Mercz), Trupa 4adventure (Mihai și George), Tatuații (Ștef și Luca) etc.

Important: încă vă mai puteți înscrie cu o echipă sau vă puteți alătura persoanelor care își caută parteneri.

Pentru detalii și înscrieri puteți accesa pagina de facebook Dumitru Dan (Close Combat Romania). Taxa de înscriere este de 100 lei de persoană care se va transforma în fond de premiere.

Evenimentul are dedicată o pagină specială de facebook AICI.

Pentru cei interesați, concurenții trebuie să aibă asupra lor un minim de echipament constând în: cort, sac de dormit și toate cele necesare pentru acest tip de cazare, echipament de schimb, rucsac, pantalon lung de camuflaj (gen militar), bocanci sau ghete sport, mănuși de piele (pentru coborârea în rapel), obiecte de igienă personală, mini trusă de prim ajutor. Concurenții pot veni cu alimente de acasă sau pot servi masa în tabără, contra cost. Interesant este faptul că participanții pot veni la competiție însoțiți de prieteni sau de familie pentru încurajare. Organizatorii vor asigura baza logistică.

Organizatorul competiției este clubul Close Combat România din București, cunoscut pentru cursurile de supraviețuire și autoapărare. De altfel, președintele Close Combat Romania – Dumitru Dan explică: ”Sunt promotorul/organizatorul Campionatului Internațional de Supraviețuire. Anul ăsta, suntem la a treia ediție. Echipele de concurs sunt formate din câte doi oameni. Probele sunt spectaculoase, pline de suspans, adrenalină și antren și sunt în număr de 5. Avem premii în bani și articole de supraviețuire. Evenimentul se televizează. Anul trecut au fost 6 țări înscrise în concurs (Austria, Maroc, Italia, Franța, USA și România), dintre care 4 la linia de start. Aștept înscrierile voastre! Să ne vedem sănătoși!”.

Antena 1 va fi și anul acesta alături de participanți, postului de televiziune din București alăturându-i-se cu o echipă canalul TV Discovery.

Anul trecut, Competiția Internațională de Supraviețuire a fost găzduită de Rezervația Domogled din județul Caraș Severin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.