TÂRGOVIȘTENI, HAIDEȚI SĂ O VOTĂM PE ACTRIȚA LAVINIA PELE, NOMINALIZATĂ LA PREMIILE UNITER

139

Juriul UNITER la spectacolul ”Visul unei nopți de iarnă”! Joi, 27 aprilie 2017, de la ora 19:00, are loc o reprezentație importantă a spectacolului „Visul unei nopți de iarnă”, atât pentru Teatrul Tony Bulandra, cât și pentru municipiul Târgoviște.

Actrița Lavinia Pele a fost nominalizată pentru secțiunea Debut la Gala Premiilor UNITER 2017 pentru rolul „Doruleţ” din spectacolul „Visul unei nopţi de iarnă” de la Teatrul Tony Bulandra Târgovişte, spectacol în regia lui Mc Ranin. Rolul ”Doruleț” este asemenea unei poezii de iarnă visătoare, tânjind spre o primăvară înfloritoare… un rol fin, parfumat, entuziast. Este o devenire… o îndrăgostire… o regăsire.

O puteți vota pe Lavinia Pele, accesând următorul link: Votul publicului UNITER.

Decernarea premiilor va putea fi urmărită pe data de 8 mai, începând cu orele 21:00, pe TVR1, TVR HD, TVR Internațional sau online pe www.uniter.ro sau www.tvr.ro .

Lavinia a absolvit secția Arta Actorului din cadrul Facultății de Teatru și TV, Universitatea Babeş-Bolyai Cluj-Napoca și și-a dat Masteratul tot în Arta Actorului la Facultatea de Teatru, Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică „I. L. Caragiale” București.

Teatrul Tony Bulandra o felicită pe Lavinia pentru această nominalizare, îi urează să se concretizeze într-un premiu și îi mulțumește pentru implicarea, profesionalismul și talentul de care a dat dovadă.

Așadar, dragi târgovișteni, sunteți așteptați la reprezentația din 27 aprilie a spectacolului „Visul unei nopți de iarnă”, pentru a o susține pe Lavinia și întreaga echipă de actori. Emoțiile vor fi mari, dar și calitatea jocului pe măsură. (sursa și foto: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.