PROVOCAREA BABEL FAST TÂRGOVIȘTE: TRUPELE DE MUZICĂ, AȘTEPTATE SĂ SE ÎNSCRIE

172

BABEL F.A.S.T. – Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște va avea loc anul acesta în perioada 2-11 iunie și va fi o explozie spectaculoasă, așa cum promit organizatorii (Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Târgoviște).

Și cum Festivalul Babel nu este o competiție, ci este o provocare, iar tema ediției de anul acesta este SUNETUL, element aproape la fel de important ca lumina și ca aerul, Teatrul Tony Bulandra așteaptă să se înscrie pentru Babel Battle of the Sound (7 și 8 iunie, două zile cu cele mai spectaculoase muzici) trupe care cântă diferite genuri de piese, pentru a provoca entuziasm, vitalitate.

Condiţiile de participare sunt:

Să fie trupe noi (înființate după anul 2010), dar să aibă măcar un album la activ, piese suficiente pentru un live de 30 min.

Să NU fie tribute sau cover bands

Să aibă minim 2 membri și maxim 7

Fiecare trupă doritoare să participe la concurs trebuie să trimită: CV, DEMO sau linkuri către platforme online unde pot fi ascultate piese și unde pot fi găsite și câteva detalii despre trupă

Totodată, trebuie să poată susține un concert de 30 de minute LIVE

Important: se acceptă orice gen, mai puțin MANELE!

Organizaorii vor pune la dispoziție o scenă de 140 m pătrați, lumini și sunet profesional pentru concert live și, bineînțeles, premii spectaculoase în bani sau obiecte!!!

Festivalul oferă cazare și mese pe tot parcursul competiției, precum și decontul transportului, contravaloarea combustibilului, bilete de tren sau autobuz! Exclus mașini închiriate, bilete de avion!

Trimiteți propunerile voastre pe adresa: liviu.cheloiu@tonybulandra.ro, până la data de 21 mai 2017, ora 24:00.

Mai multe detalii despre festival găsiți pe site-ul festivalului: www.babelfest.ro

La ediția din acest an, a șaptea, și-au anunțat participarea artiști și trupe din 27 de țări la care se adaugă România. (sursa și foto: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.