TÂRGOVIȘTE: ÎNTR-O LUNĂ, UN NOU LOC DE JOACĂ ȘI FITNEES

280

Vești cum nu se poate mai bune pentru piticii din Aleea Trandafirilor, dar totodată la fel de bune și pentru părinți și bunici.

În data de 3 mai 2017, au debutat lucrările la locul de joacă mult așteptat de locuitorii acestui cartier. Iar promisiunea primarului Târgoviștei, dl Daniel Cristian Stan, este fermă și… publică, postată chiar pe contul personal de facebook: ”În cel mult 30 de zile, acest cartier va beneficia de un spațiu de recreere modern, dotat atât cu echipamente de joacă, dar și cu aparate de fitness. Totodată, vor fi realizate și lucrări de amenajare a spațiului verde.” Așadar, cel mai probabil ziua de 1 iunie, Ziua Internațională a Copiilor, sau dacă nu cu siguranță vacanța de vară îi va găsi mult mai fericiți pe piticii din Aleea Trandafirilor.

Amintim că recent a fost inaugurat și noul loc de joacă de lângă Piața Select, microraionul VI, plin acum de copii și tineri, pentru că și aici au fost montate atât echipamente pentru copii, cât și aparate de fitness. Totodată, merită amintit că primarul Daniel Cristian Stan se ține de cuvânt. Iată ce declara domnia sa la jumătatea lunii aprilie: ”Imediat după Sărbătorile Pascale, vor începe lucrările și la locul de joacă de pe strada Vlad Țepeș, microraionul nr. XI. Proiectul, care va fi implementat în cursul acestui an, mai cuprinde amenajarea celor 5 locuri de joacă din microraionul nr. VI, a celor 3 locuri de joacă din microraioanele nr. XI și nr. XII, a locului de joacă din microraionul nr. III, a locului de joacă din cartierul CFR, a locului de joacă din Aleea Trandafirilor, precum și a locului de joacă din spatele blocului H2, Calea București”, a precizat la acel moment edilul de la Târgoviște pe pagina personală de facebook. Așadar, este vorba în total despre 13 locuri de joacă din Târgoviște, care vor fi în curând de nerecunoscut. Totul, cu bani de la bugetul local, așa cum a declarat primarul Daniel Cristian Stan pentru presa locală. (sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.