TÂRGOVIȘTE: ÎN DOUĂ SĂPTĂMÂNI, PRIMUL STRAT DE ASFALT LA PRISEACA

189

Investiții majore în infrastructura cartierului Priseaca din Târgoviște, după zeci de ani de nepăsare. La o lună de la debutul lucrărilor de asfaltare, echipa de conducere a Primăriei Târgoviște, condusă de primarul Daniel Cristian Stan, a făcut o verificare în teren a lucrărilor.

”În cadrul primului proiect, sunt abordate străzile Soarelui, Prisecii, Câmpului și Dâmboviței, iar cel de-al doilea proiect va viza străzile Soarelui (dreapta și de la intersecția cu Prisecii), restul rămas de executat din străzile Dâmboviței și Prisecii și străzile Înfrățirii, Stupilor, Teilor, Oilor. Tot în Priseaca, va fi derulat un proiect de extindere și realizare rețea de distribuție apș și rețea de canalizare pe străzile Teilor, Prisecii, Plantelor, Pădurii și Crângului, precum și un proiect de extindere a rețelei de gaze. În cel mult două săptămâni, în zonă va începe turnarea primului strat de asfalt”, a anunțat primarul Stan și pe pagina personală de facebook.

Amintim că anul acesta, în ultima zi a lunii martie, după zeci de ani de așteptări și promisiuni neonorate, au început lucrările de asfaltare în cartierul Priseaca, locul unde contribuabilii s-au plâns ani în șir că plătesc taxe de lux pentru mahalale. (sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.