UNIVERSITARII TÂRGOVIȘTENI, CEI MAI TARI LA ”CADET INOVA’17”

113

În perioada 27-29 aprilie 2017, echipa formată din: Ioan Alexandru IVAN, Florin DRAGOMIR, Ion Valentin GURGU, Nicolae Gabriel RĂDULESCU, Ioan Alin BUCURICĂ și Ioana Daniela DULAMĂ, a reprezentat Universitatea ”Valahia” din Târgoviște la Salonul Internațional al Inovării și Cercetării “Cadet INOVA’17”, organizat de Academia Forţelor Terestre “Nicolae Bălcescu”, sub Înaltul Patronaj al Forumului Inventatorilor Români, inclus în Agenda Culturală a Sibiului.

Echipa Universității ”Valahia” din Târgoviște a obținut Marele Premiu al Salonului și CUPA “Cadet INOVA’17”, dar și Premiul Societăţilor Comerciale acordat de S.C. Marquardt Schaltsysteme SSR din Sibiu.

Evenimentul ”Cadet INOVA’17” este gândit ca o oportunitate pentru tinerii cercetători (studenţi masteranzi, studenţi doctoranzi, cercetători postdoctorali cu vârsta maximă de 35 ani) de a-şi prezenta rezultatele cercetărilor şi inovaţiilor realizate sub formă de prototipuri, machete, prezentare computerizată de tehnici sau procedee însoţite de postere şi de a realiza parteneriate ştiinţifice în vederea identificării de nişe de cercetare, tehnologice şi industriale.

Felicitări universitarilor târgovișteni! (sursa și foto: Universitatea Valahia Târgoviște; foto arhivă mai 2016: pagina de facebook Ioan Alexandru Ivan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.