TÂRGOVIȘTE: 1 IUNIE VINE CU… DOUĂ LOCURI DE JOACĂ MODERNE

356

Un nou loc de joacă din Târgoviște, transformat radical într-un timp record, cu bani de la bugetul local și cu angajații societății Municipal Construct, din subordinea Primăriei.

Este vorba despre spațiul de joacă de pe strada Vlad Tepeș, din Micro XI, situat în zona Halei, care, așa cum promite primarul Daniel Cristian Stan, va fi gata până la sfârșitul lunii mai 2017 și redat copiilor și nu numai schimbat și amenajat ”ca la carte” și mult îmbunătățit, ținând cont că se vor monta și aparate de fitness, atât de dorite de adolescenți și adulți.

Potrivit edilului, în paralel, continuă în forță lucrările la locul de joacă din Aleea Trandafirilor, care vor fi încheiate tot în mai, ”iar luna viitoare vor incepe lucrările la locurile de joacă din cartierul CFR, strada Pacii și respectiv din microraionul nr. VI, strada Arcașilor. Până la sfârșitul acestui an, toate cele 13 locuri de joacă vizate de actualul proiect vor fi finalizate, iar copiii noștri vor avea la dispoziție spații de joacă sigure și moderne”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe contul de facebook.

Despre aceste investiții, DâmbovițaRealityNews a mai scris AICI. (sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.