MII DE MESAJE DE ÎNCURAJARE PENTRU LORELAI: DE LA TÂRGOVIȘTE, ÎN FINALA SHOW-ULUI ”ROMÂNII AU TALENT”

190

Sezonul nr. 7 al emisiunii ”Românii au talent”, difuzată la PRO Tv, o are în prim-plan pe adolescenta din Târgoviște, Lorelai Moșneguțu, o fată cu o putere extraordinară, un exemplu de autodepășire, de ambiție și curaj.

Iată ce scrie cunoscutul post de televiziune despre târgoviștenca trimisă de Mihaela Rădulescu direct în semifinale cu un Golden Buzz: Fetița are o poveste de viață cutremurătoare. A fost abandonată la naștere, iar la două luni a fost luată în plasament. A început să cânte la grădiniță, iar la 7 ani a intrat la Școala Popularî de Arte. Într-un an a obținut 37 trofee și 180 diplome, nu doar pentru muzică, ci și pentru teatru si creații literare. Cursurile la orgă le-a început acum trei ani, iar la școală este olimpică la biologie și geografie. De mică a fost educată să se bucure de orice moment din viață, indiferent de problemele de sănătate pe care le are. Lorelai este preocupată de felul în care se imbracă și iubeste să petreacă foarte mult timp afară, în mijlocul oamenilor.”

Aceasta este, foarte pe scurt, o poveste despre 14 ani de curaj și credință în Dumnezeu, aceasta este pe scurt povestea fetiței din Târgoviște care a găsit o familie înlocuitoare care să creadă în ea și să o privească așa cum este cu adevărat: creația și minunea lui Dumnezeu.

Dacă la preselecții Lorelai a ales să cânte ”A million stars” cu un început în acorduri de pian, interpretat de ea cu degetele de la picioare, în semifinală, Lorelai a început cu acorduri la chitară, redate tot cu degetele de la picioare, și a interpretat piesa ”Memory”.

Fetița a strâns mii de vizualizări și a înlăcrimat mii de ochi (inclusiv peste hotare), pe conturile de socializare curg mesajele de încurajare și de admirație față de ea, însă, din păcate, Lorelai a stârnit și controverse, există voci care cer ca ”Românii au talent” să nu se transforme în ”Românii au milă”… Rămâne la latitudinea fiecăruia să înțeleagă sau să creadă că Lorelai a mers la acest show numai pentru a stârni compasiune și a smulge premiul de la alți finaliști talentați și muncitori doar pentru că ea are o dizabilitate… Totuși, dacă ar fi să câștige marele premiu de 120.000 de euro, nu credeți că merită fiecare bănuț, până la ultimul? Chiar credeți că este ușor ceea ce face și că talentul ei nu își avea locul într-o astfel de emisiune?
DâmbovițaRealityNews crede cu tărie în talentul tuturor celor care au ajuns în aceste etape, respectă și apreciază munca și efortul lor, însă consideră că Lorelai merită șansa să se ”lupte” cu ei pentru premiul cel mare. Succes, Lorelai!

AICI puteți revedea prestația fetei în semifinala nr. 3 ”Românii au talent” difuzată de PRO Tv în seara de 13 mai 2017.

(sursa și foto: protv, pagina de facebook Lorelai Moșneguțu)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.