LA ”VECINII” PLOIEȘTI SHOPPING CITY: UN NOU WEEKEND DEDICAT SPORTULUI

114

Expozitie cu machete de avioane si barci, demonstratii si concursuri cu masinute, asta înseamnă „Luna Sporturilor”, o campanie initiata de Ploiesti Shopping City.Aceasta continua si dedica weekend-ul 20-21 mai 2017 unei expozitii fascinante de aero si navomodele. Vizitatorii vor avea posibilitatea sa admire unele dintre cele mai impresionante exponante, sa construiasca propriul avion, dar si saparticipe la demonstratii si concursuri cu masinute.

Cel mai important centru comercial din regiune, vizitat la fiecare sfârșit de săptămână și de sute de dâmbovițeni, gazduieste in acest weekend un eveniment special pentru iubitorii de aeromodelism, in parteneriat cu Radiomodele Ploiesti si Palatul Copiilor, sectia de aeromodele. Pe parcursul celor doua zile, vizitatorii vor putea sa admire machete de avioane cu dimensiuni de pana la 1,5 metri, dar si navomodele la fel de spectaculoase. In intervalul orar 12:00-18:00, cei care trec pragul centrului comercial sunt invitati sa ia parte si la o sesiune de asamblare a propriului avion. Acestia vor primi machete din carton, usor de asamblat, pe care le vor putea lua ulterior acasa drept amintire.

Expozitia din cadrul centrului comercial va aduce in atentia publicului si alte exponante,  precum drone, barci si masinute. Mai mult, pasionatii auto vor avea ocazia sa participe la un concurs de intrecere cu masinute si sa asiste la demonstratiile sustinute de specialistii prezenti la eveniment. Circuitul va masura 6mx12m si va fi amplasat in zona Biroului de Informatii.

Tot in acest weekend, centrul comercial gazduieste si Targul Expomineralia, care se va desfasura in zona  scarilor rulante. Vizitatorii vor putea admira o colectie bogata de roci, pietre pretioase si semipretioase, dar si decoratiuni realizate din piatra.

Mai   multe   detalii   despre   evenimente   sunt   disponibile   pe  www.ploiestishoppingcity.ro  sau   peFacebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity. (sursa și foto: Simona Isac, Public Advisor)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.