TÂRGOVIȘTE: UNA CÂTE UNA, DISPAR ZONELE… RURALE

395

Primăvara… asfaltărilor și a transformărilor la Târgoviște. Deși vremea a fost extrem de capricioasă și parcă s-a jucat cu nervii muncitorilor, în șantierele deschise de administrație în diverse zone ale municipiului lucrările au avansat.

Așa cum a anunțat edilul Daniel Cristian Stan și pe pagina personală de facebook, a fost reabilitat sistemul rutier aferent sensului giratoriu din preajma Casei Sindicatelor și au fost finalizate lucrările de pe strada Ion Ghica din Micro V (patru parcări asfaltate și rezultate în urma desființării garajelor vechi, o stradă, plus modernizarea iluminatului public). De altfel, lucrările din Micro V nu se opresc aici, modernizarea cartierului va continua în acest an. De asemenea, tot în ciuda vremii nefavorabile, au demarat și lucrările de asfaltare a trotuarelor de pe strada Colonel Dumitru Băltărețu.

”În cel mult două săptămâni, va începe turnarea primului strat de asfalt și pe străzile aflate acum în lucru (Iazului, Morilor, Horea, Cloșca, Crișan, Tabaci, Soarelui, Gheorghe Petrașcu, Colonel Dumitru Băltărețu), cu precizarea că programul de modernizare a infrastructurii are în vedere în acest an peste 50 de străzi din municipiul Târgoviște”, a reamintit primarul Daniel Cristian Stan pe contul de facebook. Aceste lucrări sunt realizate în general cu bani de la bugetul local și cu firmele aflate în subordinea primăriei, însă există și parteneriate încheiate cu Consiliul Județean Dâmbovița.

Toate acestea merg în paralel cu lucrările la locurile de joacă și cu înfrumusețarea spațiilor verzi. Mai sunt multe de făcut în Târgoviște, însă cetățenii au speranța că toate vor fi rezolvate, echipa administrativă a primăriei fiind pusă pe treabă. Două dintre zonele cel mai des invocate în comentariile târgoviștenilor sunt cele cuprinse de străzile Radu Gioglovan (Micro IX, parcările dintre blocuri și parcarea din spatele magazinului Livorno) și strada Cărămidari (sensul Valea Voievozilor). (sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.