TÂRGOVIȘTE: LUCRĂRI ÎN PARALEL LA TREI LOCURI DE JOACĂ

168

Bucurii pentru cei mai mici târgovișteni (și nu numai) chiar în preajma Zilei Internaționale a Copilului. Așa cum a promis administrația, se lucrează de zor și în paralel la nu mai puțin de trei locuri de joacă, până la finalul anului 13 astfel de spații fiind construite de la zero sau reabilitate.

Singurul inconvenient care ar putea sta în calea planurilor este vremea extrem de capricioasă în această primăvară, doar ea putând să întrerupă ritmul lucrărilor.

Așadar, prind contur locul de joacă de pe strada Vlad Țepeș, despre care primarul Daniel Cristian Stan a scris pe pagina de facebook: „Dacă vremea nu va fi foarte capricioasă, de 1 iunie administrația publică târgovișteană va face cadou copiilor cel mai mare și mai frumos loc de joacă realizat până acum în Târgoviște!” Pentru că deocamdată ”vorbesc” doar fotogragiile, într-adevăr, locul de joacă pare cel mai frumos din municipiu.

De asemenea, spre bucuria celor mai mici locuitori din Aleea Trandafirilor, dar și a părinților și bunicilor, după mulți ani de așteptare și de promisiuni neonorate, se lucrează la un loc de joacă, un spațiu de relaxare ce va fi dotat și cu echipamente de fitness. Și aici lucrările sunt avansate, noul spațiu urmând să reprezinte, așa cum consideră edilul, ”un punct de atracție pentru totț locuitorii cartierului”.

Totodată, în data de 16 mai 2017, s-a dat startul lucrărilor și la locul de joacă din cartierul CFR, de pe strada Păcii, și aici spațiul fiind mult așteptat de locuitori. ”Urmează investiții similare în microraioanele nr. VI, XII, III!”, a anunțat primarul Daniel Cristian Stan.

Depre locurile de joacă și planurile administrației la acest capitol, DâmbovițaRealityNews a mai scris AICI.

(sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.