TÂRGOVIȘTE: FESTIVALUL COPIILOR ANIMA-ȚIE

395

”Cu mic cu mare, vă așteptăm pe 1 și 2 iunie 2017 să ne bucurăm și să ne jucăm împreună la Festivalul Copiilor – Anima-Ție. Să ne amintim de copilărie”, așa anunță Teatrul Tony Bulandra pe pagina de facebook evenimentul care va preceda Festivalul BABEL și va umple de voie bună și distracție week-end-ul.

Iar pentru a marca Ziua Internațională a Copilului, pentru prima oară zi liberă pentru români, echipa teatrului de la Târgoviște a pregătit surprize peste surprize.

În data de 1 iunie, de la ora 10.00, Parcul Chindia va deveni tărâmul poveștilor și al aventurii. Sunt programate ateliere de păpuși, modelaj, picture pe față, jocuri interactive, dar și două spectacole: ”Lolo și Bolo” (de la ora 12.00) și ”Întâmplările celor trei purceluși” (de la ora 17.00).

Pe 2 iunie, sosesc oaspeții Festivalului Anima-Ție: Trupa de teatru Animis din București vine cu ”Zâne și vrăjitoare” și cu spectacolul muzical interactiv ”Hai la joc”, iar de la ora 14.00, Asociația CREAS (Centrul Român pentru Educație Artistică și Socială) din București prezintă celor mai mici dâmbovițeni povestea ”Frumoasa din pădurea adormită”. De la ora 17.00 sosesc Magicianul și prietenii săi (actorul Mihai Râlea și colegii săi de la Teatrul Național pentru Copii Abracadabra).

Programul complet al celor două zile îl găsiți AICI. (sursa și foto afiș: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.