TÂRGOVIȘTE: STARTUL LUCRĂRILOR LA ÎNCĂ UN LOC DE JOACĂ

209

Odată cu primăvara și atât cât permite vremea deosebit de capricioasă în aceste ultime luni, la Târgoviște au debutat lucrări la locurile de joacă. Unele au fost deja date în folosință, spre bucuria copiilor și adolescenților, la altele se lucrează, iar la altele abia au pornit lucrările. Proiectul administrației municipale în ceea ce privește acest sector al amenajării spațiilor de joacă moderne este nu numai ambițios, dar și urmat pas cu pas, așa cum a fost conceput. Trebuie menționat că până la finele anului 2017, vor fi amenajate 13 noi locuri de joacă, unele în zone unde nu au fost niciodată, schimbându-se în totalitate și ”înviind” perimetre aflate în paragină.

În timp ce muncitorii primăriei dau zor cu lucrările la trei locuri de joacă (Aleea Trandafirilor, Vlad Țepeș și cartierul CFR), iată că o nouă echipă a dat startul unui nou șantier ce va deveni locul de joacă de pe strada Arcașilor, din Microraionul VI.

”Așa cum ne-am angajat, în acest an, în municipiul Târgoviște vor fi amenajate 13 locuri noi de joacă, în acest moment fiind în derulare lucrările la patru astfel de investiții: locul de joacă de pe strada Vlad Țepeș, locul de joacă din Aleea Trandafirilor, locul de joacă de pe strada Păcii și, respectiv, cel de pe strada Arcașilor”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe contul personal de facebook.

”Valoarea tuturor celor 13 locuri de joacă este undeva la 1,8 milioane lei. Sursa de finanţare o reprezintă bugetul local. Încercăm să amenajăm toate locurile de joacă cu aparate de fitness. (…) Eu cred că undeva în toamna acestui an reuşim să le finalizăm pe toate 13 şi vom face şi câteva mici intervenţii la câteva locuri de joacă din microraionul IX şi micro IV, dar şi în alte locuri de joacă din municipiu”, a declarat primarul municipiului Târgovişte, Cristian Stan, în luna aprilie 2017, pentru presa locală.

Despre locurile de joacă, DâmbovițaRealityNews a mai scris AICI și AICI.
(sursa și foto: pagina de facebook Daniel Cristian Stan)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.