DÂMBOVIȚA: VREMEA PÂNĂ PE 27 MAI

110

Ultimele zile de primăvară calendaristică se dovedesc, potrivit meteorologilor, la fel de capricioase ca tot acest anotimp în 2017.

Astfel, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în intervalul 24mai, ora 15 – 27 mai, ora 23, instabilitatea atmosferică va fi accentuată la nivelul întregii țări. În intervalul menţionat, spun specialiștii, vom avea parte de averse torențiale, descărcări electrice, intensificări ale vântului cu aspect de vijelie şi căderi de grindină. Dacă în după-amiaza zilei de miercuri (24 mai) și în noaptea de miercuri spre joi (24/25 mai) astfel de fenomene au fost frecvente în vestul, sud-vestul, centrul și nordul țării, joi, vineri și sâmbătă (25, 26 și 27 mai), instabilitatea atmosferică se va manifesta în sudul, centrul și estul teritoriului și în toată zona montană. Se vor înregistra cantităţi de apă care, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, vor depăşi local 15…20 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza informările. Așadar, în aceste zile, nu uitați umbrela și o haină mai grosuță. (sursa: Administrația Națională de Meteorologie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.