TÂRGOVIȘTE – UNIVERSITATEA VALAHIA: VIVAT ACADEMIA!

486

Universitatea Valahia din Târgoviște marchează în această perioadă împlinirea a 25 de ani de existență, de activitate neîntreruptă, de succese academice și realizări administrative. Cu acest prilej, facultățile componente organizează diverse manifestări.

Astfel, Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației găzduiește luni, 29 mai 2017, în intervalul 11.00-13.00, la sesiunea de comunicări științifice Zilele Academice ale Științei și Tehnicii Dâmbovițene (ZAST). Lucrările de cercetare ale studenților – case inteligente, roboți, multiple aplicații hardware și software – sunt practice, astfel încât pot fi urmărite în acțiune pe holurile clădirii facultății din corpul A al campusului universitar (Aleea Sinaia nr. 13). În premieră în istoria acestei facultăți târgoviștene, recunoscută la nivel național și internațional, evaluarea lucrărilor se va face de către absolvenții angajați la companii de top din România.

Totodată, în perioada 29-30 mai 2017, Facultatea de Științe Economice organizează o serie de manifestări, astfel: luni, 29 mai 2017 – Festivitatea de absolvire a celor cinci specializări economice, respectiv ”Finanțe-bănci”, ”Contabilitate și informatică de gestiune”, ”Management”, ”Marketing” și ”Economia comerțului, turismului și serviciilor”. Ceremonia se va desfășura, începând cu ora 13.00, în Amfiteatrul ”Paraschiv Vagu” din corpul B al Campusului universitar, în prezența întregului corp academic al facultății și al reprezentanților instituțiilor și entităților partenere.

Marți, 30 mai 2017, este o zi mai plină: sunt prevăzute în corpul B al Campusului universitar (Amfiteatrul ”Paraschiv Vagu” și Sala ”Oxford”) o serie de manifestări care vor reuni specialiști din domeniul economic din țară și străinătate, după cum urmează: orele 10.00-11.00, Ceremonia festivă „Facultatea de Ştiinţe Economice: 25 de ani de învățământ economic târgoviștean (1992-2017)”; orele 11.00-12.00, Acordarea titlurilor onorifice de ”Profesor Emerit”; orele 12.30-14.30 și 15.00 -17.00 Workshop-ul cu tema ”Marile provocări ale mileniului al III-lea. Globalizarea, terorismul și impactul acestora asupra dezvoltării economice”, organizat în parteneriat cu AFER (Asociația Facultăților de Economie din România). (sursa și foto: Universitatea Valahia Târgoviște)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.