TÂRGOVIȘTE: PLATFORMELE DE GUNOI, LA RECONDIȚIONAT

124

Administrația muncipală de la Târgoviște, pusă pe treabă! Chiar de la debutul acestei săptămâni, s-a dat startul unei ample acțiuni de reabilitare și recondiționare a platformelor de colectare a deșeurilor menajere din municipiu, multe dintre ele ajunse într-o stare de jale, unele fără garduri, altele cu una-două pubele.

”Acțiunea vizează întreg municipiul Târgoviște și reprezintă una dintre obligațiile asumate de operatorul de salubritate față de administrația publică locală târgovișteană”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe contul personal de facebook. Sute de târgovișteni apreciază inițiativa, fiind și voci, pe bună dreptate, care întreabă când vom ne descotorosi ”selectiv” de gunoiul menajer.

Amintim că, în toamna anului trecut (2016), polițiștii locali din cadrul Biroului Control – Compartimentul Protecția Mediului au efectuat o acțiune de verificare a europlatformelor destinate colectării gunoiului, ce se găsesc sub directa administrare a S.C. Supercom S.A. La acel moment, în urma controalelor, se constatase că, din totalul de 519 de eurocontainere și 204 de platforme ecologice ale Târgoviștei, 26 nu mai aveau gard și poartă, 73 nu mai aveau porți, 4 erau gard, 2 fără eurocontainere, 2 cu împrejmuiri incomplete și doar 102 erau complete (deci cam 20% dintre ele).

Totodată, amintim că încă de atunci, SC Supercom SA a fost somată să remedieze aceste probleme. Până la urmă, mai bine mai târziu decât niciodată. (sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook, Poliția Locală Târgoviște)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.