TÂRGOVIȘTE: CEL MAI FRUMOS LOC DE JOACĂ

208

Cel mai frumos loc de joacă din Târgoviște, gata să fie oferit cadou copiilor chiar de ziua lor, 1 iunie!

Așa cum a anunțat chiar primarul Târgoviștei, Daniel Cristian Stan, lucrarile la locul de joaca de pe strada Vlad Tepes (Microraionul XI) au intrat pe ultima suta de metri și au ajuns la ultimul ”capitol”: amenajarea spațiului verde.

”Pe 1 iunie, chiar de ziua lor, copiii vor primi cadou cel mai modern și frumos loc de joacă din Targoviste. Aparate de joacă și echipamente de fitness sigure, suprafață sintetică antitraumă, bănci, coșuri de gunoi, iluminat public nou, spațiu verde amenajat, împrejmuire refacută, toate acestea au transformat ruina care exista acolo într-un spațiu primitor, de care târgoviștenii din zonă aveau mare nevoie”, a anunțat recent edilul pe contul personal de facebook.

Amintim că lucrările sunt avansate și la locul de joacă din Aleea Trandafirilor, așteptat zeci de ani de locuitorii de aici. Se lucrează la gardul împrejmuitor, care trebuie să fie unul solid dată fiind amplasarea, în paralel cu amenajarea propriu-zisă a spațiului. Totul se face cu bani de la buget și cu firma de construcții din subordinea primăriei. Până la finalul anului 2017, 13 locuri de joacă vor fi amenajate la Târgoviște. Despre acestea, DâmbovițaRealityNews a scris AICI.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.