TÂRGOVIȘTEA COPIILOR SE… COLOREAZĂ DE LA O LUNĂ LA ALTA

168

Târgoviștea… copiilor (și nu numai!) prinde contur de la o zi la alta, cartierele fiind ”colorate” vesel cu noile locuri de joacă amenajate în timp record de administrația municipală, cu bani de la buget și muncitorii propriilor societăți. Până la finele anului 2017, vor fi amenajate de la zero sau reabilitate, în cadrul unui program social susținut de primarul Daniel Cristian Stan și de Consiliul Local Municipal, nu mai puțin de 13 locuri de joacă, unele cartiere beneficiind pentru prima oară de astfel de spații.

Chiar în data de 5 iunie, deși era minivacanță, primarul Stan a verificat încă o dată în teren stadiul lucrărilor la aceste spații destinate copiilor în special, dar și tuturor târgoviștenilor în general, locuri ce fac parte din ”amplul proiect de amenajare a acestor obiective de investiții, proiect pe care administrația locală târgovișteană îl derulează în acest an. Cu satisfacția că locul de joacă de pe strada Vlad Țepeș este foarte apreciat de copii, menționez că luna aceasta (iunie – n. red.) vor fi gata alte trei investiții de acest tip, respectiv locul de joacă din Aleea Trandafirilor, cel din cartierul CFR și cel de pe strada Arcașilor din microraionul nr. VI. În același timp, tot luna aceasta, vor debuta lucrările și la locul de joacă din spatele blocului 72, microraionul nr. VI și respectiv la locul de joacă din microraionul nr. XII, situat la intersectia străzilor Mihai Popescu și Pandurilor”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe contul personal de facebook.

Amintim că pe 1 iunie, chiar de Ziua Internațională a Copiilor, administrația publică locală târgovișteană a dat în folosință cel mai frumos și mai modern loc de joacă din Târgoviște, situat pe strada Vlad Țepeș, în microraionul XI. Dotat cu echipamente de joacă și de fitness, locul amintit este supravegheat video și beneficiază de pază. Deși are doar o… săptămână, este luat cu asalt zilnic de copii.

De asemenea, demarat la începutul lunii mai 2017, locul de joacă din Aleea Trandafirilor prinde contur. În scurt timp, târgoviștenii din zonă și nu numai vor avea la dispoziție încă un spațiu de relaxare modern, dotat cu echipamente de joacă și de fitness, spațiu așteptat aici de zeci de ani.

Din 22 mai 2017, au debutat și lucrările la locul de joacă de pe strada Arcașilor, microraionul nr. VI, iar din 16 mai – cele la locul de joacă din cartierul CFR, strada Păcii.

”Asa cum ne-am angajat, în acest an în municipiul Târgoviște vor fi amenajate 13 locuri noi de joacă”, a menționat primarul Daniel Cristian Stan pe contul personal de facebook.

Merită amintit faptul că târgoviștenii sunt încântați de aceste schimbări, comentariile la postările edilului demonstrând fără tăgadă acest lucru. De remarcat că primarul răspunde prompt celor care au sugestii sau oferă explicații celor care încă așteaptă schimbări în zonele în care locuiesc. Felicitări!

Despre program și locurile de joacă, DâmbovițaRealityNews a scris și AICI.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.