UNIVERSITATEA VALAHIA TÂRGOVIȘTE: CONCURSUL DE PITCH-URI ANTREPRENORIALE

147

Facultatea de Științe Economice din cadrul Universităţii “Valahia” din Târgoviște şi Centrul Studențesc de Antreprenoriat și Gestiunea Afacerilor, sub egida Asociației Tinerilor Întreprinzători din Mediul Virtual, organizează în data de 8 iunie 2017 ediția a III-a concursul la nivel studențesc de pitch-uri antreprenoriale Entrepreneurship Matching Event.

Acest eveniment are drept scop valorificarea spiritului antreprenorial, in mediul universitar din Romania si nu numai, familiarizarea studenților/masteranzilor cu activitățile specifice mediului real economic, asumarea riscului utilizând instrumentele specifice managementului riscului, dezvoltarea de competențe necesare unui întreprinzător dinamic: gândirea critică, luarea deciziilor, asumarea responsabilităților, autoorganizarea și autoevaluarea individuală, promovarea colaborării dintre mediul academic universitar și mediul economic real și încurajarea competiției și a competitivității studenților și masteranzilor.

La ediția a III-a a evenimentului vor participa studenți/mastranzii de la Universitatea din Craiova, Universitatea Petrol și Gaze Ploiești, Universitatea Dunărea de Jos Galați și Universitatea Valahia din Târgoviște, în urma unei prime evaluări online (www.eme.ecointrep.ro) de către o comisie formată din 20 de evaluatori 8 cadre didactice de la centrele universitare din țară, dar și 8 oameni de afaceri, antreprenori de succes (București, Galați, Craiova și Târgoviște).

Ambiția organizatorilor este ca acest workshop să devină un eveniment important pentru toți economiştii mediului academic, deoarece oferă oportunitatea valorificarii spiritului antreprenorial în rândul studenților, dar și încurajarea competiţiei şi a competitivităţii acestora.

Evenimentul se va desfășura în Campusul Universității Valahia din Târgoviște (corpul B, Amfiteatru Paraschiv Vagu), începând cu ora 10.00. Programul poate fi vizualizat aici: PROGRAMUL EME 2017_presa

Succes tuturor participanților!

(sursa: Universitatea Valahia Târgoviște; foto: cjd.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.