O LUNĂ PÂNĂ LA START: COMPETIȚIA INTERNAȚIONALĂ DE SUPRAVIEȚUIRE

141

Pentru cei interesați de adrenalină, aventură, dar mai ales de tehnicile de supraviețuire și depășirea propriilor limite în situații extreme, vă reamintim că, în perioada 14-16 iulie 2017, pe raza comunelor Crivăț (județul Călărași) și Hotarele (județul Giurgiu), va avea loc ediția a treia a Competiției Internaționale de Supraviețuire.

Până acum, s-au înscris deja în jur de 50 de echipe curajoase, dintre care amintim: Tango Lima, Sunshine, One, Superboys, Super MA-MI, Talibanii, Trupa 4adventure, Tatuații, Roma-Nia, Oxigen, Kudokai Assalut, Crazy Girls, Lupișorii, Hunters, Extreme Body, Veteranii și multe altele pe care le puteți găsi pe pagina de facebook a organizatorului – Clubul Close Combat Romania. Pentru detalii și înscrieri puteți accesa pagina de facebook Dumitru Dan (Close Combat Romania).

Taxa de înscriere este de 100 lei de persoană care se va transforma în fond de premiere.

Evenimentul are dedicată o pagină specială de facebook, iar detalii găsiți pe contul organizatorului, dl Dumitru Dan, președintele Close Combat Romania AICI.

Pentru cei interesați, concurenții trebuie să aibă asupra lor un minim de echipament constând în: cort, sac de dormit și toate cele necesare pentru acest tip de cazare, echipament de schimb, rucsac, pantalon lung de camuflaj (gen militar), bocanci sau ghete sport, mănuși de piele (pentru coborârea în rapel), obiecte de igienă personală, mini trusă de prim ajutor. Concurenții pot veni cu alimente de acasă sau pot servi masa în tabără, contra cost. Interesant este faptul că participanții pot veni la competiție însoțiți de prieteni sau de familie pentru încurajare. Organizatorii vor asigura baza logistică.

Organizatorul competiției este clubul Close Combat România din București, cunoscut pentru cursurile de supraviețuire și autoapărare. De altfel, președintele Close Combat Romania – dl Dumitru Dan explică: ”Sunt promotorul/organizatorul Campionatului Internațional de Supraviețuire. Anul ăsta, suntem la a treia ediție. Echipele de concurs sunt formate din câte doi oameni. Probele sunt spectaculoase, pline de suspans, adrenalină și antren și sunt în număr de 5. Avem premii în bani și articole de supraviețuire. Evenimentul se televizează. Anul trecut au fost 6 țări înscrise în concurs (Austria, Maroc, Italia, Franța, USA și România), dintre care 4 la linia de start. Aștept înscrierile voastre! Să ne vedem sănătoși!”.

Antena 1 va fi și anul acesta alături de participanți, postului de televiziune din București alăturându-i-se cu o echipă canalul TV Discovery. Anul trecut, Competiția Internațională de Supraviețuire a fost găzduită de Rezervația Domogled din județul Caraș Severin. (sursa și foto: Close Combat Romania)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.