TÂRGOVIȘTE. BABEL: GONG FINAL

93

Duminică, 11 iunie 2017, ultima zi a evenimentului cultural care a animat Târgoviștea din data de 2 iunie: Babel F.A.S.T.

Așadar, după zile și nopți pline dedicate artei, sub tema de anul acesta – Sunetul, Festivalul se încheie în ropotele de aplauze, inclusiv cele virtuale, ale spectatorilor târgovișteni și nu numai.

Ediția a șaptea 2017 a fost un maraton de spectacole indoor și outdoor, concerte, musical-uri, work-shop-uri, expoziții, întâlniri, într-un cuvânt un suflu cultural prin care Târgoviștea a pulsat timp de 10 zile și s-a aliniat marilor orașe culturale ale lumii.

Ultima zi de festival vine cu următorul program:

15:00 – Sala Oglinzilor, Conferință Jeungwoo Son & Hyungjong Song, Coreea de Sud

18:00 – Muzeul de Istorie, ”Oedipus – Cei care vor să ştie”, regia: Jinah Choi, Nolddang Theatre Company, Coreea de Sud; 1h 10 min.

20:00 – Sala Mare, ”Corul Orfanilor„, regia: Jerzy Zoń, Teatr KTO, Polonia; 55 min.

23:00 – King Pub, Petrecere Network.

Detalii despre fiecare zi a festivalului târgoviștean, organizat de Teatrul Tony Bulandra în colaborare cu Primăria și Consiliul Local Municipal, găsiți, pe zile, cu amănunte interesante și fotografii AICI.

(sursa: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște, foto: ”As you like it”, ”Medeea”, ”Ultima piesă”, spectacole susținute în cadrul festivalului târgoviștean, sursa: Teatrul Tony Bulandra Târgoviște)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.