TÂRGOVIȘTE: VARA SCHIMBĂRILOR

886

Încet, încet, Târgoviștea – intrată pe mâini bune de gospodari – începe să se transforme, iar zone care până mai ieri păreau rurale încep să semene, în sfârșit, cu cele de oraș. În ultimele luni, odată ce am scăpat de vremea de iarnă, iar temperaturile și condițiile meteo au permis, în mai multe cartiere ale Târgoviște au demarat șantiere de lucrări: unele pentru asfaltări, altele pentru locuri de joacă, pentru reamenajări urbanistice, pentru spațiile verzi sau pentru iluminatul public.

”Băgate în viteză” de primarul Daniel Cristian Stan, după ce au stagnat o perioadă și după ce s-a ales alt constructor, lucrările la Piața Mihai Viteazul au prins contur, iar șantierul se apropie de faza de recepție. Zilele acestea, așa cum a anunțat edilul pe contul personal de facebook, ”va avea loc analiza în teren a obiectivului de investiții, constructorul notificând terminarea lucrărilor. Urmează ca administrația locală să reabiliteze spațiul verde și să amenajeze o parcare în zona în care acum se află organizarea de șantier a constructorului”.

În paralel, continuă programul de asfaltări și reabilitări de străzi cu bani de la bugetul local. Se schimbă ”la față” trotuarele și Șoseaua Găești, dar și strada Radu Petrescu a fost asfaltată. Despre aceasta din urmă, primarul Daniel Cristian Stan a scris tot pe contul personal de facebook: ”În sfârșit, după zeci de ani de așteptare, locuitorii din zona respectivă se pot bucura de o infrastructură decentă!”

 

Totodată, mai sunt câțiva pași și se încheie și lucrările la alt obiectiv mult așteptat: locul de joacă din Aleea Trandafirilor. Edilul anunță finalizarea investiției chiar în această perioadă. ”Târgoviștenii vor avea la dispoziție un nou loc de petrecere a timpului liber, sigur și modern. Dotat cu echipamente de joacă și de fitness, obiectivul de investiții va reprezenta, avem convingerea, un punct de atracție deosebit pentru târgoviștenii de toate vârstele”, a scris edilul.

Investiția face parte din seria celor 13 locuri de joacă pe care administrația municipală le va construi de la zero sau le va transforma în totalitate până la sfârșitul anului 2017. (sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)

1 COMENTARIU

  1. Aceleasi practici…….se asfalteaza strazile deja asfaltate,cele care nu au vazut asfalt niciodata nu au loc nici acum in program(str.Tighina,Herta….etc.).Aici suntem in lumea a treia,carute,cai,noroi,”halal municipiu”.Reparam si intretinem doar buricul targului……rusine primarilor care ,promit la alegeri si sunt primari buni doar pentru cei cate stau in centru.Platim taxe si impozite la fel ca cei din centru domnule primar.Suntem satui de promisiuni,periferia orasului este uitata de toti primari care vin la putere…….!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.