MORENI: VEDETE MARI ȘI MICI LA FESTIVALUL ,,CUNUNA PETROLULUI”

329

Municipiul Moreni a devenit capitala muzicii românești, odată cu cea de-a noua ediție a Festivalului Naţional de Muzică Uşoară, Muzică Populară şi Tradiţii ”Cununa Petrolului”, care se desfășoară până pe 17 iunie 2017. Evenimentul este organizat de Cercul de Muzică de la Clubul Copiilor Moreni, cu sprijinul administrației locale și al Inspectoratului Școlar Județean Dâmbovița.

Concursul își propune descoperirea și promovarea copiilor talentați, așa că, timp de trei zile, pe scena morenară, vor evolua 300 de elevi din 30 de judeţe din ţară, dornici să fie cei mai buni pe secţiunile pe care și le-au ales: grupuri vocal-instrumentale, muzică uşoară – creaţie şi mari şlagăre româneşti.

Deschiderea oficială a avut loc pe 15 iunie 2017, la Clubul Flacăra, la eveniment participând Claudia Gilia, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, şi Constantin Tocan, viceprimarul municipiului Moreni.

Surprizele acestei ediții sunt și numele consacrate ale vieții muzicale românești – Corina Chiriac, Stela Enache, Adrian Daminescu, Simona Dinescu, Laurențiu Cazan, Antonio Pican, Ioana Ciofu, Cozmina Pupezescu, Mihai Constantinescu fiind prezenți la Moreni în aceste zile în juriu sau în recitaluri.

Vicepreședintele CJD, Claudia Gilia, a transmis mulțumiri organizatorilor și a adresat participanților mult succes: „Participarea a peste 250 de concurenți este indicatorul că la Moreni avem un festival de valoare care promovează adevăratele talente. Mă bucur că pe parcursul celor trei zile de concurs vom avea prilejul să ascultăm tinere talente, dar și să ne bucurăm de voci de aur ale muzicii românești. Îi felicit pe organizatori, le mulțumesc autorităților locale pentru implicare și le doresc mult succes concurenților!” Gala laureaților va avea loc sâmbătă, 17 iunie 2017, de la ora 17:00. (sursa și foto: cjd.ro, Primăria Moreni via facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.