PSD VERSUS PSD: GUVERNUL GRINDEANU, DEMIS DE PROPRIUL PARTID

92

Premieră politică, declarații incendiare, acuzații dure, vorbe ”date din casă” și multe alte ”scene” au format ”spectacolul politic” din Parlament într-una dintre cele mai lungi și grele zile pentru PSD: 21 iunie 2017.

Într-un final, cu 241  voturi pentru și doar 10 voturi împotrivă, Guvernul Grindeanu, susținut cu atâta tărie în urmă cu puțin timp și cu îndârjire în vremea protestelor legate de Ordonanța 13, a fost ”mazilit” de propriul partid, înregistrându-se o premieră politică în România.

Acum rămâne de văzut ce drum va urma ”aripa tare” a PSD-ului, ”aripa” Liviu Dragnea. Potrivit analiștilor politici, președintele PSD, cu această victorie, ar urma să aibă mai multă deschidere către propunerile colegilor și ar urma să meargă cu mai multe variante de prim-ministru la președintele Iohannis.

De remarcat, după o lungă perioadă de timp, PNL a redevenit un ”partid disciplinat”. Așa cum a declarat premergător moțiunii proaspătul președinte Ludovic Orban și împotriva tuturor speculațiilor din ultimele zile, niciun liberal nu a trecut pe la urne. (foto: NasulTV)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.