TÂRGOVIȘTE: BUCURII PENTRU COPII, PĂRINȚI, BUNICI…

129

Târgoviștea se… colorează de la o lună la alta, grație programului administrației de amenajare de la zero sau de reabilitare a locurilor de joacă, 13 până la finele anului 2017.

Pe 21 iunie 2017, a fost inaugurat și locul de joacă, de fapt un spațiu de agrement, dotat și cu echipamente de joacă, dar și cu aparate de fitness pentru adulți, din Aleea Trandafirilor. O oază de verdeață și distracție, amplasată în centrul cartierului, spre bucuria locuitorilor din zonă, dar și a adulților, care au tot solicitat ani în șir un astfel de spațiu fostelor administrații municipale.

Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, locul de joacă are o suprafață de aproape 1000 mp, iar ”obiectivul de investiții va reprezenta, fără îndoială, una dintre atracțiile zonei.”

Totodată, edilul amintește, pe pagina personală de facebook, că ”proiectul de amenajare a locurilor de joacă va continua, urmând ca până la sfârșitul anului în curs, încă 11 asemenea obiective să fie finalizate în municipiul Târgoviște”.

În momentul de față, de desfășoară asemenea lucrări de amenajare locuri de joacă în cartierul CFR și pe Strada Arcașilor din Micro VI. De remarcat că, pe lângă felicitările transmise de târgovișteni, se solicită primăriei și soluții de pază a acestor locuri de joacă: fie cu camere de supraveghere, fie cu polițiști locali.

Despre toate cele 13 locuri de joacă, DâmbovițaRealityNews a scris și AICI.

(sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.