TÂRGOVIȘTEANUL FLORIN CRISTIAN BOBEICĂ, LA CAMPIONATUL INTERNAȚIONAL DE SUPRAVIEȚUIRE

980

Pentru al treilea an, Clubul Close Combat Romania organizează Competiția Internațională de Supraviețuire, adresată tuturor celor pasionați de adrenalină, aventură, dar mai ales de tehnicile de supraviețuire și depășirea propriilor limite în situații extreme.

Anul acesta, campionatul se va desfășura în perioada 14-16 iulie, pe raza comunelor Crivăț (județul Călărași) și Hotarele (județul Giurgiu).

S-au înscris deja în jur de 50 de echipe curajoase, dintre care amintim: Tango Lima, Sunshine, One, Superboys, Super MA-MI, Talibanii, Trupa 4adventure, Tatuații, Roma-Nia, Oxigen, Kudokai Assalut, Crazy Girls, Lupișorii, Hunters, Extreme Body, Veteranii și nu în ultimul rând echipa Civitas, formată din Mihai și târgovișteanul Florin Cristian Bobeică, echipă căreia îi ținem pumnii și îi urăm succes! Toate echipele înscrise la această a treia ediție a competiției le puteți găsi pe pagina de facebook a organizatorului – Clubul Close Combat Romania. Pentru detalii și înscrieri puteți accesa pagina de facebook Dumitru Dan (Close Combat Romania).

Evenimentul are dedicată o pagină specială de facebook, iar detalii găsiți pe contul organizatorului, dl Dumitru Dan, președintele Close Combat Romania AICI.

Organizatorul competiției este clubul Close Combat România din București, binecunoscut pentru cursurile de supraviețuire și autoapărare. De altfel, președintele Close Combat Romania – dl Dumitru Dan explică: ”Sunt promotorul/organizatorul Campionatului Internațional de Supraviețuire. Anul ăsta, suntem la a treia ediție. Echipele de concurs sunt formate din câte doi oameni. Probele sunt spectaculoase, pline de suspans, adrenalină și antren și sunt în număr de 5. Avem premii în bani și articole de supraviețuire. Evenimentul se televizează. Anul trecut au fost 6 țări înscrise în concurs (Austria, Maroc, Italia, Franța, USA și România), dintre care 4 la linia de start”.

Antena 1 va fi și anul acesta alături de participanți, postului de televiziune din București alăturându-i-se cu o echipă canalul TV Discovery. Anul trecut, Competiția Internațională de Supraviețuire a fost găzduită de Rezervația Domogled din județul Caraș Severin. (sursa și foto: Close Combat Romania)