GALA PERFORMANȚEI ÎN EDUCAȚIA TÂRGOVIȘTEANĂ: PREMII PENTRU CEI MAI BUNI

107

După Consiliul Județean și Inspectoratul Școlar Județean Dâmbovița, a venit rândul Primăriei Târgoviște să premieze elitele învățământului târgoviștean.

Organizată de Primăria Târgoviște pentru prima oară, în data de 23 iunie 2017, și găzduită de Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, a avut loc ediția nr. 1 a Galei Performanței în educația târgovișteană.

”Am avut privilegiul de a felicita olimpicii târgovițteni, copii care fac cinste urbei noastre. 175 de elevi și 35 de cadre didactice au primit distincții și premii în bani din partea administrației publice locale, în cadrul primei ediții a unui eveniment care va deveni tradiție. Felicitări elevilor, dascălilor și părinților pentru eforturile depuse și succes pe mai departe!”, a scris primarul Daniel Cristian Stan pe contul personal de facebook.

Amintim că, exact cu o săptămână mai devreme, vineri, 16 iunie 2017, la Consiliul Județean Dâmbovița a avut loc  Gala Excelenţei în educaţie, eveniment în cadrul căruia și forul administrativ județean a premiat toţi elevii care au obţinut rezultate  deosebite la etapa naţională a concursurilor şcolare şi olimpiadelor, dar şi profesorii îndrumători (71 de profesori şi 174 de elevi, aparţinând unităţilor de învăţământ dâmboviţene). (sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.