TÂRGOVIȘTE – ȘOSEAUA GĂEȘTI ȘI STR. D. BĂLTĂREȚU: RECORD LA ASFALTĂRI

177

Șoseaua Găești se ”scutură” definitiv de marca ”de groază” care i se pusese de către șoferi. Intrată într-un proces de asfaltare și modernizare alături de alte artere din Târgoviște, Șoseaua Găești și Strada Col. Dumitru Băltărețu au înregistrat, cu această ocazie, și un record. Potrivit primarului Daniel Cristian Stan, în noaptea de 23/24 iunie 2017, aici s-a înregistrat un record al lucrărilor de asfaltare în municipiu: peste 1600 de tone de asfalt au fost turnate în această noapte pe ambele drumuri.

Pe placul actualei administrații, care vrea ca treaba să meargă repede și bine, constructorul, SC CONI, a lucrat ore în șir fără pauză, dovedindu-se extrem de serios și posesor al unei tehnologii prin care în câteva minute se asfaltează în jur de 50 de metri de carosabil.

”Un asemenea ritm al lucrărilor ne-a adus în situația în care un proiect, cu termen de execuție de 18 luni, să fie realizat în proporție de 95% în numai 3 luni. Menționez în plus că, până la acest moment, nu a fost depusă nici macar o singură situație de lucrări, deci lucrările au fost făcute, aproape integral, din fondurile constructorului”, a precizat primarul Daniel Cristian Stan pe contul personal de facebook.

Lotul II de străzi pe care administrația le va asfalta cu bani de la bugetul municipal cuprinde: Şoseaua Găeşti, străzile Colonel Dumitru Băltăreţu şi Maior Ion Alexandrescu.

”Investițiile în infrastructură vor fi încă și mai importante, fiind în faza de proiectare lucrări care vizează încă 15 km de drum și care în această toamnă sau cel târziu în primavară vor intra în faza de execuție”, a scris recent primarul pe contul de socializare. (sursa și foto: Daniel Cristian Stan via facebook, jurnaldedambovita)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.