TÂRGOVIȘTE: TABĂRA DE CREAȚIE ”O VARĂ DE POVESTE”

664

Intrată în al șaselea an de organizare, Tabăra de Creație ”O vară de poveste” este gata să-și… deschidă porțile. În perioada 3-7 iulie 2017, Centrul Judeţean de Cultură Dâmboviţa organizează cea de-a VI-a ediţie a acestei tabere. Timp de patru zile, elevii înscrişi vor participa la ateliere de creaţie tradiţională, susţinute de meşteri populari. Copiii vor afla taine și vor deprinde diverse meșteșuguri: icoane pe sticlă, cusături, artizanat, hand made – obiecte de decor, pictură țărănească, olărit.

Cel mai aşteptat moment pentru cei mici este excursia din ultima zi a taberei, care anul acesta se va desfăşura în zona Comana. Locurile în autocar sunt limitate, iar vârsta minimă pentru participarea la excursie este de 8 ani.

Copiii vor vizita Mănăstirea Comana, vor lua prânzul în trapeza acesteia, după care vor merge la Moara de hârtie, unde vor participa la un atelier de hârtie manual, apoi vor vizita şi Satul meşteşugurilor. La finalul călătoriei este planificată şi o vizită în Delta Neajlovului.

Taxa de înscriere la ateliere este de 30 de lei.

Înscrieri se pot face la telefon 0737 572 449 sau 0721 327 910. (sursa și foto: pagina de facebook Centrul Județean de Cultură Dâmbovița)