TÂRGOVIȘTE: CONFERINȚĂ INTERNAȚIONALĂ LA UNIVERSITATEA VALAHIA

159

COMUNICAT DE PRESĂ

Universitatea “Valahia” din Târgoviște împreună cu Universitatea din Pitești organizează, în perioada 29 iunie – 1 iulie 2017, conferința internațională ”Electronics, Computers and Artificial Intelligence”, conferință indexată ISI, aflată la a 9-a ediție. În acest an, gazda evenimentului este Universitatea “Valahia” din Târgoviște, prin Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației.

Secțiunile conferinței acoperă segmente precum: circuite electronice și echipamente, comunicatii, tehnici și tehnologii pentru transmisii prin microunde, compatibilitate  electromagnetică, aplicații bio-medicale și biomateriale, software, baze de date și aplicații pentru calculatoare, sisteme expert și inteligență artificială, robotică, mecatronică și control, aplicații pentru inginerie electrică, energie și mediu, aplicații multimedia pentru educație etc., fiind prezentate 5 lucrări în plen și 143 lucrări în sesiunile conferinței. Dintre acestea, 90 sunt în secțiunile directe, 36 în sesiunea de postere și 17 în secțiunea on-line, la distanță, prin intermediul Skype. Circa 100 autori sunt din străinătate.

În seara de 29 iunie, începând cu ora 19:00, Orchestra Simfonică Muntenia va susține un spectacol dedicat participanților la conferință, cât și cadrelor didactice și nedidactice din Universitatea “Valahia” din Târgoviște. Vor fi clipe plăcute de liniște și încântare, prin care știința să se plece, ca în multe alte cazuri, în fața muzicii.

Deschiderea conferinței va avea loc în amfiteatrul Institutului de Cercetare Științifică și Tehnologică Multidisciplinară al universității, în ziua de 29 iunie, la ora 9:00. Secțiunile se desfășoară în Facultatea de Inginerie Electrică, Electronică și Tehnologia Informației.

Mai multe informații despre conferință se găsesc la adresa www.ecai.ro. (sursa: Universitatea Valahia Târgoviște; foto: fimsa.valahia.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.