DÂMBOVIȚA: AJUTOR PENTRU BĂTRÂNII DE LA CĂMINUL MERENI

147

Programul filantropic al Arhiepiscopiei Târgoviștei, inițiat de Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Nifon, a continuat și anul acesta, beneficiare fiind sutele de persoane aflate într-un centru de ocrotire socială (adulți, copii, bolnavi, tineri etc).

Recent, pe 6 iulie 2017, produse de igienă, alimente neperisabile şi legume de sezon, necesarei optimei funcționări a instituției, au ajuns la Căminul de bătrâni Mereni, ajutorul fiind posibil prin implicarea preoților și enoriașilor din parohiile Ciocăneşti I, Tărtăşeşti, Lunguleţu II, Poiana de Jos și Serdanu, precum şi prin implicarea Mănăstii Bâldana.

Amintim că, în cadrul programului amintit mai sus, Azilul de la Mereni a primit ajutor și anul trecut, în două rânduri, în încercarea de a sprijini, pe cât posibil, instituția socială. Programul filantropic se vrea un exemplu pentru noi toți, pentru că, nu-i așa, adevărata comoară a ființei umane constă în disponibilitatea slujirii semenilor, mai ales atunci când aceștia se confruntă cu nevoi și necazuri. (foto: Arhiepiscopia Târgoviștei)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.