ECOTROPHELIA ROMÂNIA 2017: SUCCES… CULINAR PENTRU UNIVERSITARII TÂRGOVIȘTENI

174

Universitarii târgovișteni au marcat un nou succes, de data asta… culinar! Sub patronajul Asociaţiei Specialiştilor de Industrie Alimentară din România, la Universitatea ”Ștefan cel Mare” din Suceava, s-a desfășurat, în perioada 2-4 iulie 2017, ediția a VI-a a competiției naționale pentru crearea de produse alimentare inovative – ECOTROPHELIA ROMÂNIA 2017.

Prestația reprezentanților Universității “VALAHIA” din Târgoviște a fost unanim apreciată, echipa VALAHIA C TEAM (formată din studenții Andreea-Viviana Mihai – Controlul și securitatea produselor alimentare, anul IV, Cristian-Vlăduț Petrescu – Tehnologia prelucrării produselor agricole, anul IV, Diana Pricop și Lidia Denisa Tîrcă – Controlul și expertiza alimentelor, master, anul II, coordonată de conf.univ.dr.ing. Elena Bărăscu, conf.univ.dr.ing. Magda Gabriela Bratu și conf.univ.dr.ing. Alexandru Stoica) fiind răsplătită cu un premiu special pentru produsul Chec Biologic Activ cu Germeni de Grâu (Biologically Active Wheat Germs Cake).

Felicitări, tinerilor studenți de la Târgoviște și succes pe mai departe! (sursa și foto: Universitatea Valahia Târgoviște)