2017: TÂRGOVIȘTEA GĂZDUIEȘTE CONCURSUL NAȚIONAL ”EDUCAȚIE RUTIERĂ, EDUCAȚIE PENTRU VIAȚĂ”

281

Etapa națională a concursului „Educație rutieră, educație pentru viață” se va desfășura, între 18 și 20 iulie 2017, la Târgoviște. Competiția, derulată la nivel județean și național, are ca scop formarea în rândul școlarilor a unui comportament rutier responsabil, bazat pe cunoașterea și respectarea regulilor de circulație.

Astfel, în intervalul menționat, de marți până joi, polițiștii de la rutieră, în colaborare cu reprezentanții Școlii Gimnaziale „Coresi” și sprijiniți de autoritățile locale, vor organiza etapa națională a concursului „Educație rutieră, educație pentru viață”. Competiția are ca scop formarea unei conduite responsabile în rândul elevilor în ceea ce privește circulația pe drumurile publice și promovarea mersului pe bicicletă.

Festivitatea de deschidere va avea loc marți, 18 iulie, începând cu ora 08.15, în Piața Tricolorului din Târgoviște.

Amintim că în data de 4 mai 2017, Școala Coresi din Târgoviște a fost gazda etapei pe centre metodice a concursului „Educație rutieră, educație pentru viață”.

Anul trecut, Concursul național „Educație rutieră – Educație pentru viaţă” s-a desfășurat în perioada 11-14 iulie la Sfântu Gheorghe.

(sursa și foto: Inspectoratul de Poliție al Județului Dâmbovița)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.